Presenttips

Här har vi knåpat ihop några presenttips till baby och barn. Perfekt för dig som letar efter något till någon liten och speciell, eller dess föräldrar! Vår leveranstid är 1-5 arbetsdagar inom Sverige.

 

Nyfödd

Letar du efter en present till en helt ny person? We've got your back. Riktigt bra ekologiska skallror för de minsta – lätta att greppa och ofarliga att suga på! Gulliga speldosor i naturliga och giftfria material. Eller kanske en ergonomisk bärsjal till en förälder som förtjänar en fin present?

6-12 månader

Subos klämfria flaskor är riktigt smarta eftersom barnet kan suga i sig innehållet men inte klämma på flaskan – inget spill! Vi har också sovpåsar för alla åldrar. Slipp avsparkade täcken med en ergonomiskt utformad sovpåse! Bästa solskyddet för guldklimpen är också en uppskattad present, speciellt när det är dags för semester.

1-2 år

För någon som nyss lärt sig gå är det extra kul att dra runt på en söt dragleksak. Vi är kära i Franck & Fischers fina elefanter och pingviner. Gulliga fingerdockor är också kul för barn i alla åldrar! Till en nyfiken förälder kan en tygblöja också vara en fin gåva.

3-5 år

Giftfria och roliga nagellack i ett gäng roliga färger är en perfekt present till alla nakenfisar där ute! Eller vår ultimata present till pyssliga barn i alla åldrar: pappersleksaker att montera själv, kul i timtal! Vi har också finfina böcker som utmanar normer, sånt gillar en ju.