Presenttips

Här har vi knåpat ihop några presenttips till baby och barn. Perfekt för dig som letar efter något till någon liten och speciell, eller dess föräldrar! Vår leveranstid är 1-5 arbetsdagar inom Sverige.

 

Nyfödd

Letar du efter en present till en helt ny person? We've got your back. Riktigt bra ekologiska skallror för de minsta – lätta att greppa och ofarliga att suga på! Gulliga speldosor och en fin mobil för barnvagnen i naturliga och giftfria material. Eller kanske lyxa till det med ett fint äkta lammskinn från vår egen gård på västgötaslätten?

6-12 månader

Subos klämfria flaskor är riktigt smarta eftersom barnet kan suga i sig innehållet men inte klämma på flaskan – inget spill! Vi har också sovpåsar för alla åldrar. Slipp avsparkade täcken med en ergonomiskt utformad sovpåse! Bästa solskyddet för guldklimpen är också en uppskattad present, speciellt när det är dags för semester.

1-2 år

För någon som nyss lärt sig gå är det extra kul att dra runt på en söt dragleksak. Vi är kära i Franck & Fischers fina elefanter och pingviner. Gulliga fingerdockor är också kul för barn i alla åldrar! :-D Eller varför inte en fin normkreativ bok?

3-5 år

Giftfria och roliga nagellack i ett gäng roliga färger är en perfekt present till alla nakenfisar där ute! Och slutligen, vår ultimata present till pyssliga barn i alla åldrar: pappersleksaker att montera själv, kul i timtal!