Om oss nakenfisar

Nakenfisen är en svensk webbutik som säljer baby- och barnprodukter från olika märken med fokus på miljö, smarta grejer och säkerhet.

Vi som grundat Nakenfisen är systrar och heter Hanna, bosatt i Sydney, och Malin, bosatt i Stockholm. Mamma Inger sköter lager och utskick från gården Stora Lund i Västergötland. Våra barn är våra kräsna testpersoner och vi säljer givetvis bara grejer vi själva gillar!

Vi har en ganska bred inriktning, om du känner till någon vara du tycker vi borde testa så får du gärna kontakta oss.

Hur det började

Vi startade Nakenfisen 2017 eftersom vi upptäckte en del riktigt bra produkter för bebisar, barn och föräldrar i Australien som vi tycker passar bra även på den svenska marknaden. Sortimentet växte snabbt och nu har vi produkter från fler länder, inklusive Sverige. En bra produkt enligt oss är av god kvalitet, är säker att använda, är schyst tillverkad av människor som får skäligt betalt och har en så låg miljöpåverkan som möjligt.

Miljö

Vi på Nakenfisen eftersträvar att våra produkter ska vara så schysta som möjligt mot både användare, vår miljö, och den som tillverkat produkten. I många fall hittar vi bra ekologiska produkter och då köper vi in det. Du kan vara säker på att alla våra produkter som riktar sig till bebisar, som gosedjur och bitleksaker, är helt giftfria.

Vi tänker på miljön i alla aspekter, t.ex. packar vi våra försändelser med skrynklat papper istället för bubbelplast, använder papperstejp osv. Då vi vill hålla ett unikt och kul sortiment har en del av våra varor dock transporterats en bit vilket är svårt att undvika om en vill ha annat än svenska varor.

Inställning

Vi välkomnar alla kunder och delar inte in våra produkter i genusfack. Alla kan vi vara nakenfisar!