Lammskinn från Stora Lund

Lammskinn och fårskinn till baby från ekologiska pälsfår på vår gård i Västergötland

Inger och Roger Mårtensson på gården Stora Lund driver ekologisk fårskötsel sedan många år. Inger är också lageransvarig här på nakenfisen.se, och därför kan du nu köpa våra skinn direkt från bonden – inga mellanhänder!

Vi skickar skinnen till Tranås Skinnberedning för högsta möjliga kvalitet, vilket betyder tvättbara och hållbara skinn. Det betyder också att dina skinn aldrig lämnat Sverige utan är närproducerade. Skinnen är supermjuka och fina för din (eller din väns) bebis att sova och leka på!

I år har vi både lammskinn och fårskinn. Lammskinnen är mindre och något mjukare än fårskinnen, som är lite tjockare och grövre. Men båda passar finfint till barn och baby och kan tvättas i maskin om och om igen!

Nakenfisen.se Logo

1 750 kr1 950 kr

Lammskinn från Stora Lund | 
Helt ekologiskt äkta lammskinn till baby från svenskt pälsfår, uppfött på vår egen ekologiska gård. Skinnet är mjukt och varmt, ekologiskt garvat i Tranås och klippt till ca 3 cm ullängd. Dessa skinn är ej tvättbara. Välj skinn i menyn för att se bild och längdangivelse.

Nya!
1 950 kr

Lammskinn från Stora Lund | 
Fårskinn med lång ull från svenskt pälsfår, uppfött på vår egen ekologiska gård. Skinnet är garvat i hög kvalitet i Tranås och klippt till ca 15 cm lång fäll. Notera att dessa långhåriga skinn ej är tvättbara. Välj skinn i menyn för att se bild och längdangivelse.

Nya!
1 950 kr

Lammskinn från Stora Lund | 
Tvättbart äkta lammskinn till baby från svenskt pälsfår, uppfött på vår egen ekologiska gård. Skinnet är mjukt och varmt och tål upprepade tvättar, garvat i hög kvalitet i Tranås och klippt till ca 3 cm ullängd. Välj skinn i menyn för att se bild och längdangivelse.