Öppet köp & byte

Vi vill ju att du ska vara nöjd. Och alla barn är helt unika. Därför erbjuder vi alltid 30 dagars öppet köp och byte när du handlar av oss.

Retur (öppet köp eller byte)

Vid retur ska varan skickas i originalskick. Varan ska vara oanvänd och ha med originalförpackningar samt etiketter/taggar. Skriv eller klistra inte något direkt på originalförpackningarna.

Du betalar själv frakten vid retur. Vid byte bjuder vi på frakten av den nya varan. Använd rabattkoden på din retursedel som gäller i 30 dagar från ditt köp. Har du handlat din vara på kampanj som nu utgått? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att justera priset i efterhand på din nya beställning.

Vid retur, följ nedanstående steg:

1. Fyll i retursedeln som du hittar i ditt paket eller här och lägg ner tillsammans med varorna du önskar returnera, antingen i emballaget du mottog dina varor i eller i annan förpackning. Förslut väl.

2. Adressera till oss och lämna in hos ditt närmaste postombud. Du betalar själv frakt.

Returadress:

Nakenfisen
Trävattna Lund
521 56 Floby

OBS! Du som kund har ansvaret för att din retur når oss. Notera kolli-ID på paketet som du sänder i retur till oss och be ditt ombud om kvitto när du lämnar in paketet.

Du får alltid en bekräftelse via mail så fort din retur är mottagen och hanterad.

Fel/reklamation

Du som kund ansvarar för att packa upp och kontrollera att produkterna i ditt paket är felfria inom 7 dagar från att du har mottagit dem. Om det skulle vara något fel på din vara när den kommit hem till dig ber vi dig att alltid kontakta vår kundtjänst innan du skickar tillbaka varan till oss. Klicka här för att mejla oss.

Vi följer självklart konsumentköplagen vid reklamationer, se www.konsumentverket.se.

Återbetalning

Vi betalar tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan (oavsett om du väljer att beställa nya varor eller inte). Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan och vi ersätter inte den ursprungliga fraktkostnaden. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. Detta sker genom att du använder rabattkoden på din Retursedel vid beställning av den nya varan.