Om oss

Nakenfisen är en svensk webbutik som säljer baby- och barnprodukter från olika märken med fokus på miljö och säkerhet.

Stora Lund
Huset på vår gård Stora Lund

Bakgrund

Vi startade Nakenfisen 2017 eftersom vi upptäckte en del riktigt bra produkter för bebisar, barn och föräldrar i Australien som vi tycker passar bra även på den svenska marknaden. Sortimentet växte snabbt och nu har vi produkter från fler länder, inklusive Sverige. En bra produkt enligt oss är av god kvalitet, är säker att använda, är schyst tillverkad av människor som får skäligt betalt och har en så låg miljöpåverkan som möjligt.

Miljö

Vi på Nakenfisen eftersträvar att våra produkter ska vara så schysta som möjligt mot både användare, vår miljö, och den som tillverkat produkten. I många fall hittar vi bra ekologiska produkter och då köper vi in det. Du kan vara säker på att alla våra produkter som riktar sig till bebisar, som gosedjur och bitleksaker, är helt giftfria.

Vi tänker på miljön i alla aspekter, t.ex. packar vi våra försändelser med skrynklat papper istället för bubbelplast, använder papperstejp osv. Då vi vill hålla ett unikt och kul sortiment har en del av våra varor dock transporterats en bit vilket är svårt att undvika om en vill ha annat än svenska varor.

Inställning

Vi välkomnar alla kunder och delar inte in våra produkter i genusfack. Alla kan vi vara nakenfisar!