Visar alla 4 resultat

Lamm- och fårskinn från ekologiskt uppfödda och älskade får på vår gård i Västergötland.

1 750 kr1 950 kr

Lammskinn från Stora Lund | 
Helt ekologiskt äkta lammskinn till baby från svenskt pälsfår, uppfött på vår egen ekologiska gård. Skinnet är mjukt och varmt, ekologiskt garvat i Tranås och klippt till ca 3 cm ullängd. Dessa skinn är ej tvättbara. Välj skinn i menyn för att se bild och längdangivelse.

Nya!
1 950 kr

Lammskinn från Stora Lund | 
Fårskinn med lång ull från svenskt pälsfår, uppfött på vår egen ekologiska gård. Skinnet är garvat i hög kvalitet i Tranås och klippt till ca 15 cm lång fäll. Notera att dessa långhåriga skinn ej är tvättbara. Välj skinn i menyn för att se bild och längdangivelse.

Nya!
1 950 kr

Lammskinn från Stora Lund | 
Tvättbart äkta lammskinn till baby från svenskt pälsfår, uppfött på vår egen ekologiska gård. Skinnet är mjukt och varmt och tål upprepade tvättar, garvat i hög kvalitet i Tranås och klippt till ca 3 cm ullängd. Välj skinn i menyn för att se bild och längdangivelse.

1 750 kr

Lammskinn från Stora Lund | 
Tvättbart äkta lammskinn till baby från svenskt pälsfår, uppfött på vår egen ekologiska gård. Skinnet är mjukt och varmt och tål upprepade tvättar, garvat i hög kvalitet i Tranås och klippt till ca 3 cm ullängd. Dessa skinn har extra bottenull, läs mer i beskrivningen. Välj skinn i menyn för att se bild och längdangivelse.