Köpvillkor

När du har placerat din beställning skickar vi en orderbekräftelse med kvitto via e-mail och sedan ytterligare en bekräftelse när vi packar din order.

Frakt

Sverige: 49 kr.

Vi har gratis frakt inom Sverige för beställningar över 499 kr.

EU och Norge: 69 kr.

Leverans

Vi levererar inom Sverige, Norge och alla länder inom EU.

Vi levererar med PostNord på grund av deras många och spridda utlämningsställen, samt att mindre varor kan levereras direkt i brevlådan. Beräknad leveranstid är 1-5 arbetsdagar inom Sverige. Mejla oss om du har speciella leveransbehov så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose dina önskemål. För utlandet gäller olika leveranstider beroende på land, se https://www.postnord.se/vara-verktyg/sok-info-per-land. 

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat förs pengarna tillbaka till ditt konto inom ett par dagar.

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Priser & betalning

Du kan betala med kort, Swish eller med faktura (endast inom Sverige). De kort vi accepterar är Visa och Mastercard.

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Kreditkortsuppgifter hanteras på en säker sida och överförs krypterat med SSL eller TLS.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss.

Collectors fakturalösning
I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi faktura och delbetalning (inom Sverige). När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller inom 30 dagar. En aviavgift på 29 kronor tillkommer.

Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura eller delbetalning och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du fått fakturan kan du välja att delbetala upp till 36 månader genom att betala in det lägsta belopp som är angivet på fakturan. Vid delbetalning tillkommer en ränta på 19,9% per år.

En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift på 60kr samt dröjsmålsränta på 2,5% per månad.

För att se fullständiga villkor för Collectors faktura se länkarna nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit
Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

Collectors fakturalösning för företag
I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi fakturabetalning för företag (inom Sverige). När ni väljer faktura som betalsätt får ni hem era varor innan ni betalar. Fakturan förfaller inom 30 dagar. En aviavgift på 29 kronor tillkommer. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift på 60kr samt dröjsmålsränta på 2,5% per månad.

För att se fullständiga villkor för Collectors faktura se länken nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit

Fel & reklamation

Du som kund ansvarar för att packa upp och kontrollera att produkterna i ditt paket är felfria inom 7 dagar från att du har mottagit dem. Om det skulle vara något fel på din vara, kontakta vår kundtjänst. Se sidan Öppet köp & byte för vårt returförfarande.

Generellt har du som kund 1 års garanti på alla produkter. Om tillverkaren speciellt angett en annan garantitid för en produkt så är det den som gäller.

Vid eventuell tvist följer vi självklart Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Privatpolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-mail. Vi kommer inte dela din information med tredje part. Personuppgifter hanteras enligt PUL för Sverige.

Vår e-handel är krypterad med SSL för vår och din säkerhet.