Köpvillkor

När du har placerat din beställning skickar vi en orderbekräftelse med kvitto via e-mail och sedan ytterligare en bekräftelse när vi packar din order.

Frakt

Inom Sverige: 49 kr.

Vi har gratis frakt inom Sverige för beställningar över 999 kr.

Inom EU: 99 kr.

Leverans

Vi levererar inom Sverige och alla länder inom EU.

Vi levererar med PostNord på grund av deras många och spridda utlämningsställen, samt att mindre varor kan levereras direkt i brevlådan. Beräknad leveranstid är 1-5 arbetsdagar inom Sverige. Mejla oss om du har speciella leveransbehov så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose dina önskemål. För utlandet gäller olika leveranstider beroende på land, se https://www.postnord.se/vara-verktyg/sok-info-per-land. 

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat förs pengarna tillbaka till ditt konto inom ett par dagar.

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Priser & betalning

Du kan betala med kort eller Swish. De kort vi accepterar är Visa och Mastercard.

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Kreditkortsuppgifter hanteras på en säker sida och överförs krypterat med SSL eller TLS.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss.

Fel & reklamation

Du som kund ansvarar för att packa upp och kontrollera att produkterna i ditt paket är felfria inom 7 dagar från att du har mottagit dem. Om det skulle vara något fel på din vara, kontakta vår kundtjänst. Se sidan Öppet köp & byte för vårt returförfarande.

Generellt har du som kund 1 års garanti på alla produkter. Om tillverkaren speciellt angett en annan garantitid för en produkt så är det den som gäller.

Vid eventuell tvist följer vi självklart Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Privatpolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-mail. Vi kommer inte dela din information med tredje part. Personuppgifter hanteras enligt PUL för Sverige.

Vår e-handel är krypterad med SSL för vår och din säkerhet.