Investerarna slåss om Subo matflaska i australiensk TV!

Subo på Australiensk TV

Uppfinnarna av Subo klämfri matflaska deltog i programmet Shark Tank Australia nyligen där investerare har chans att hjälpa nystartade företag om de tror på idén. Inte helt oväntat slogs investerarna om att få hjälpa grundarna av Subo 😊. Fighten vanns av den vanligtvis svårflirtade entreprenören och småbarnspappan Steve Baxter som nu hjälper Subo både ekonomiskt och med kunskap så att denna fantastiska produkt kan spridas över världen. Vi på nakenfisen.se är först i Europa att sälja den efter att vi upptäckte den på en mässa i Sydney och har sedan dess använt den till våra egna barn. Testa! Du vill aldrig köpa släng-klämmisar igen.

Fyll din Subo med t.ex. yoghurt, frukt- eller grönsaksmos, smoothies eller annat gott som passar att suga i sig. Det smarta med Subo är att barnet kan suga från pipen med flaskan i vilken position som helst, helt utan spill! Och att den enkelt diskas och kan användas om och om igen, såklart.

Subo klämfri matflaska är självklart fri från ftalater och BPA.

Klicka här för att se inslaget med Subo i Shark Tank Australia

Gå till Subo klämfri matflaska
290 kr

Subo | 
Låt ditt barn äta själv! Fiffig matflaska som du fyller själv med frukt- eller grönsaksmos, pureer, yoghurt eller annat ditt barn gillar. Flaskan går inte att klämma på = inget spill. Istället trycks en liten platta uppåt inuti flaskan så att barnet lätt kan suga i sig innehållet. Modell Monty i fräsch grön och grå färg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 9 =