Ny produkt – allergivänliga och ekologiska barnplåster!

Patch - Ekologiska och hudvänliga plåster för barn

Vi är stolta att presentera en ny produkt i vårt sortiment – Patch allergivänliga och ekologiska barnplåster. De har just lanserats i Sverige och är relativt nya för världen också, då de lanserades 2016 – som resultat av att grundaren var besviken på existerande sortiment att använda till sina två barn.

Patch ekologiska barnplåster tillverkas av certifierad ekologisk bambufiber med naturlig och ekologisk gasväv av bambu som berikats med kokosolja som hjälper till att läka mindre sår tack vare dess antibakteriella och antimikrobiella egenskaper. De är hypoallergena och har PSA-lim för att passa dig som får hudirritationer från vanliga plåster. Testresultat från Nutricare med 150 slutna tester visar en hudreaktion hos 0% av människor som annars uppvisar allergiska/negativa reaktioner av existerande konventionella sårskyddsprodukter.

Plåstren tillverkas av 100% ekologiskt certifierade komponenter, men det finns ännu ingen officiell certifiering för plåster. Patch strävar mot att bli först!

Förutom att vara snälla mot huden är Patch också snälla mot miljön, då det är den första helt nedbrytbara sårvårdslösningen på marknaden, inklusive förpackningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × ett =