Andra vi gillar!

Här har vi samlat andra webshoppar vi diggar, hoppas du blir inspirerad!

Hindens Eko logo

www.hindenseko.se

Hållbara produkter för hem och trädgård

Hindens Eko

Vår kompis Frida driver den genomtänkta webbshoppen Hindens Eko från Hindås utanför Göteborg. Finfina ekologiska städprylar (älska dammvipporna med strutsfjädrar!), borstar i trä, ekologiska tvätt- städ- och hygienprodukter, ekologiska fröer och trädgårdsprodukter m.m. Ett perfekt komplement till våra grejer här på nakenfisen.se.

Hindens Eko tar hållbarhet och ett giftfritt hem till en ny nivå. Förutom att välja miljövänliga produkter till sortimentet tar de ett större grepp och ser till att produkterna inte är allergiframkallande, hormonstörande eller cancerframkallande, eller innehåller syntetiska parfymämnen. De flesta produkter i webbshoppen är ekologiska, veganska och ej testade på djur. Hindens Eko undviker produkter i plast där det finns bra alternativ, samt väljer hållbart trä, helst FCS-märkt.

Ange rabattkoden ”nakenfisen.se” på Hindens Eko så får du 10 % rabatt på ett helt köp!

Annalena skodesign logo

www.annalenaskodesign.se

Handgjorda babyskor efter beställning

Annalena skodesign

Vi gillar de handgjorda skorna som sys upp efter beställning, med valfri färg, modell och text. En söt present. Skorna sys av Annalena själv i Floda utanför Göteborg.

dokidoki logo

www.dokidoki.se

Häftiga leksaker och experiment- och programmeringskits för kids

dokidoki

Kallar sig själva Den fetaste lekbutiken i cyberspace. Vi kan inte annat än att hålla med. En helt unik och rolig webbshop för kreativa barn och föräldrar med byggsatser och olika kits för experimenterande och programmering!

Glada apan logo

www.gladaapan.se

Affischer, leksaker och gosedjur

Glada apan

Glada apan är ett nöje att kolla runt på även om du inte är shoppingsugen, produkttexterna kommer få dig att le! Och om du känner att pengarna bränner i fickan så finns det mängder av snygga posters, roliga träleksaker och galna och galet söta mjukisdjur.